Rudorfer – Velkoobchodní prodej krabiček na šperky, aranžérů, klenotnických potřeb
Rychlá objednávka
Potisk
Aktuality
Vše o nákupu
Kontakt
česky
+420 475 503 500
Rozbalit vše


Sbalit menu
Politika soukromí

Politika soukromí

Tato politika soukromí stanovuje zásady zpracování a ochrany vašich osobních údajů na stránkách webového servisu www.rudorfer.cz a údajů shromážděných pomocí souborů cookies během používání servisu, se zohledněním závazných právních předpisů o ochraně osobních údajů.

Majitelem a správcem osobních údajů webového servisu www.rudorfer.cz je firma:

Rudorfer Pack s.r.o.

U podjezdu 523, 400 07 Ústí nad Labem

IČO: 04472535 DIČ: CZ04472535 

C 248177 vedená u Městského soudu v Praze

Bezpečnost vašich osobních údajů

Rudorfer Pack s.r.o. prohlašuje, že všechny vámi poskytnuté údaje budou náležitě chráněny a použity pro účely, pro které nám byly poskytnuty. Shromažďujeme pouze ty údaje, které jsou nezbytné pro realizaci účelu, pro který jste nám je poskytli (např. registraci internetového účtu, realizaci objednávky, zasílání newsletteru). Zajišťujeme ochranu shromážděných údajů zavedením vhodných fyzických a organizačních ochran, a především interních ochran informačních systémů shromažďujících tyto údaje.

Garantuje to mimo jiné certifikát SSL, který kóduje komunikaci mezi vaším počítačem a servisem rudorfer.cz pomocí 256bitového klíče.

Vámi poskytnuté osobní údaje neposkytujeme třetím subjektům. Údaje sdělujeme jiným firmám (kurýrní firmy, účetní kanceláře, dodavatele IT služeb, banky, právnické kanceláře, inkasní agentury, Česká pošta) pouze pro účely, se kterými jste souhlasili (realizaci objednávky, odpověď na váš kontakt). Tyto firmy jsou povinny dodržovat důvěrnost a ochranu vašich osobních údajů na základě smluv o pověření údajů uzavřených s firmou Rudorfer Pack s.r.o. Pokud chcete získat podrobné informace, volejte na telefonní číslo: 475 503 500 nebo 475 501 700

Přístup k vašim osobním údajům mají pouze osoby oprávněné a zaškolené z rozsahu ochrany osobních údajů.

V mimořádných situacích, ve kterých platné právo nařizuje zpřístupnění osobních údajů státním orgánům, tj. soud, policie atp., servis rudorfer.cz takové údaje zpřístupní.

Správce servisu si vyhrazuje právo na změnu politiky soukromí. Doporučujeme stálou kontrolu obsahu těchto stránek za účelem seznámení se se zavedenými změnami.

Jaké osobní údaje uchováváme a proč ?

Registrace

Při registraci požadujeme uvedení údajů nezbytných pro založení účtu v servisu rudorfer.cz.

Pouze registrovaní uživatelé mohou v našem servisu uvidět ceny a podat objednávku.

Zeptáme se na:

jméno a příjmení – nezbytné pro nás pro pozdější vystavení prodejního dokladu a adresování zásilky;

fakturační adresu (název firmy, DIČ, ulice, evidenční číslo / nebo číslo domu a bytu, PSČ a místo) nezbytnou pro nás pro pozdější vystavení faktury

dodací adresu (název firmy, DIČ, ulice, evidenční číslo / nebo číslo domu a bytu, PSČ a místo) nezbytnou pro nás pro pozdější adresování zásilky

e-mail – nezbytný pro přihlášení a komunikaci související s používáním servisu rudorfer.cz;

telefonní číslo – nezbytné při zaslání balíku kurýrní službou, nápomocné v případě nutného kontaktu ve věci objednávky.

Tyto údaje můžete kdykoli změnit nebo odstranit po kontaktu na našem telefonním čísle: 475 503 500, 475 501 700 nebo napište na naši e-mailovou adresu: czbox@rudorfer.cz.

Pro výše uvedené účely můžete s námi také korespondovat na adrese: Rudorfer Pack s.r.o.

U podjezdu 523, 400 07 Ústí nad Labem

Údaje budeme uchovávat do okamžiku, kdy vnesete námitku.

souhlasy se zasíláním marketingových informací

Při registraci se vás zeptáme také na souhlas se zasíláním marketingových informací o naší nabídce (aktuálních akčních nabídkách, novinkách, nových dodávkách) na uvedené při registraci telefonní číslo nebo e-mail. Souhlasy jsou zcela dobrovolné a můžete je kdykoli odvolat. Za tímto účelem nás kontaktujte telefonicky 475 503 500, 475 501 700 nebo e-mailem czbox@rudorfer.cz nebo změňte své údaje, včetně také souhlasu rychlým a jednoduchým způsobem ve svém klientském profilu v našem servisu.

Pokud jste souhlasili se zasíláním obchodních informací formou našeho newsletteru, můžete také odhlásit zasílání kliknutím na odhlašovací odkaz, který se nachází v zápatí každé zprávy.

Nabídky zasílané vám na základě výše uvedených souhlasů jsou připraveny speciálně pro vás na základě historie vaší aktivity na stránkách, čtenosti e-mailů nebo historie nákupů, tak aby byly pro vás co nejzajímavější. Takové údaje shromažďujeme díky uložení ve vašem zařízení speciálních soborů, tzv. cookies.

Vše o souborech cookies

Soubory cookies jsou datové soubory, zejména textové soubory, které jsou uchovávány na koncovém zařízení uživatelů servisu rudorer.pl.

Servis využívá dva základní druhy souborů cookies: „dočasné“ (session cookies) a „trvalé“ (persistent cookies). „Dočasné“ cookies jsou dočasné soubory, které jsou uchovávány na vašem koncovém zařízení do okamžiku odhlášení, opuštění webových stránek nebo zavření webového prohlížeče. „Trvalé“ cookies jsou uchovávány na vašem koncovém zařízení po dobu stanovenou v parametrech souborů cookies nebo do okamžiku jejich odstranění.

Používáme následující druhy souborů cookies:

1. „nezbytné“ soubory cookies, umožňující používání služeb dostupných v servisu rudorfer.cz; např. ověřovací soubory cookies používané pro služby vyžadující ověření;

2. soubory cookies zajišťující bezpečnost, např. používané pro zjišťování zneužití v rozsahu ověřování v servisu rudorfer.cz

3. „výkonnostní“ soubory cookies, umožňující shromažďování informací o způsobu využívání webových stránek rudorfer.cz;

4. „funkční“ soubory cookies, umožňující „zapamatování“ vašich nastavení a personalizaci rozhraní rudorfer.cz;

5. „reklamní“ soubory cookies, umožňující dodávání vám reklamního obsahu co nejvíce přizpůsobeného vašim zájmům.

Informujeme, že v našem servisu používáme nástroj Google Analitics, který nám pomáhá pochopit aktivitu a pohyb uživatelů po stránkách. Tento nástroj využívá soubory cookies pro sběr informací a tvorbu statistik o využití stránek – avšak bez žádných informací, které mohou identifikovat individuální uživatele.

Webový prohlížeč implicitně připouští v mnoha případech uchovávání souborů cookies. Pokud nesouhlasíte s umístěním na vašem zařízení souborů cookies, můžete je zablokovat nastavením svého webového prohlížeče. Informace o tom, jak to udělat, najdete v nápovědě svého webového prohlížeče. Bohužel v případě zablokování souborů cookies pocházejících se servisu rudorfer.cz nemůžeme garantovat jeho správné fungování.

Pokud souhlasíte s umístěním na svém zařízení souborů cookies, ale po ukončení návštěvy našeho servisu je chcete smazat, můžete to provést bez rizika, a informaci o tom, jak to provést, najdete v nápovědě svého webového prohlížeče.

Informační systém, který využívá servis rudorfer.cz, automaticky shromažďuje v logách údaje zařízení, které používáte pro připojení k rudorfer.cz. Tyto údaje jsou shromažďovány pouze pro statistické účely a týkají se: typu zařízení, operačního systému, typu webového prohlížeče, rozlišení obrazovky, hloubky barev, IP, dodavatele IT služeb nebo vstupní adresy na rudorfer.cz a jsou používány pouze pro optimalizaci servisu rudorfer.cz za účelem zajištění co největšího pohodlí používání.

Tyto údaje nejsou nikdy spojeny s vašimi osobními údaji uvedenými při registraci a tvoří pouze materiál pro statistickou analýzu a mechanismy opravy systémových chyb.

Vaše práva

V souladu se závaznými právními předpisy máte vzhledem ke svým osobním údajům právo na:

1. zamítnutí nebo omezení zpracování osobních údajů;

2. vnesení námitky proti zpracování osobních údajů;

Pokud chcete, aby naše firma přestala zpracovávat vaše údaje a přiznala vám status „zapomenutého klienta“, kontaktujte nás na e-mailové adrese czbox@rudorfer.cz nebo na telefonním čísle 475 503 500 nebo 475 501 700. Status bude změněn, jakmile to umožní závazné právní předpisy.

3. přístup k osobním údajům;

4. opravu nebo odstranění osobních údajů;

5. přenášení osobních údajů;

6. odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů;

7. podání stížnosti dozorovému úřadu – předsedovi Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Tato práva jsou neměnná a nesmí být omezena. Vždy vám ochotně poskytneme pomoc a informace a část z výše uvedených práv můžete zrealizovat samostatně v našem servisu rudorfer.cz.

Informace

Zákaznický servis

    • Rudorfer Pack s.r.o.
    • U Podjezdu 523, 400 07 Ústí nad Labem
    • IČ: 04472535
    • DIČ: CZ04472535
    • Číslo bankovního účtu: 2800877897/2010
    • Název banky: Fio banka, a.s.
    • IBAN: CZ3820100000002800877897
    • SWIFT: FIOBCZPPXXX
    • 8:00-16:00